El Mòbil Poppox a la Serie Nit i Dia de TV3

El mòbil Poppox en la sèrie Nit i Dia de TV3.

La sèrie produïda per Mediapro ha estat creada per Lluís Arcarazo i Jordi Galceran, escrita amb la col·laboració d’Oriol Paulo i Jordi Casanovas i dirigida per Manuel Huerga i Oriol Paulo.

“Nit i dia” narra la vida quotidiana d’una jove metge forense, Sara Grau (Clara Segura) i el conflicte emocional que manté en voler portar una vida normal i al mateix temps exercir un treball que l’enfronta a una crua realitat i que la s’acosta a la part més fosca de l’ésser humà.

La sèrie no només narra la vida de la protagonista sinó que ve acompanyada amb l’exposició de la complexa vida d’altres personatges: un assassí en sèrie, delinqüents diversos, executius agressius i amb pocs escrúpols, un psiquiatre traumatitzat per les seves experiències passades i un jutge atrapat entre dues dones.

Ambientada a Barcelona a la “Ciutat de la Justícia”, Nit i Dia no és una sèrie convencional, no és una sèrie més dins de la categoria de sèries d’intriga, policíaques o forenses. En Nit i Dia, els creadors combinen les intrigues policials amb les intrigues humanes d’una manera molt realista. Utilitzant el món forense i policial per furgar en la personalitat humana demostrant que l’ésser humà té un costat transparent i un costat més fosc, la nit i el dia.